Translate

maandag 31 januari 2011

HEALTH & WELL BEING

Elsemarie Richt
Reflexoloog en internationaal docent bijzondere reflexologie technieken

Reflexologie in het dagelijks leven

Al jong wist ze dat het welzijn van mensen haar erg boeide, ze wilde missie zuster worden, werd verpleegkundige, werkte in Afrika en AziĆ« en leerde veel over gezondheid en wat culturen met de ‘zorg’ deden.
Reflexologie kwam rond de eeuwwisseling in haar leven. Na het volgen van verschillende opleidingen in Nederland, Amerika en Engeland is ze een praktijk begonnen en later gaan lesgeven van Amerika, Europa tot China. Het heeft haar met beide voeten op de grond gezet en haar haar passie laten ervaren.
Voor alle mensen die zichzelf verantwoordelijk voelen voor hun gezondheid biedt reflexologie op eenvoudige wijze effectief inzicht in hun welbevinden. Het lichaam wordt gereflecteerd, weerspiegeld in voeten en handen. Met die kennis werken maakt dat pijn zelf eenvoudig te verhelpen kan zijn, doorstroming gemakkelijk te verbeteren is en stress verlicht kan worden.

Deze inzichten wil ze graag met u delen.


Gideon Springer NMD.

Komt uw gezondheid op de eerste plaats?

Tijdens het tweede deel van de avond zal aandacht besteden worden aan: Voeding en gezondheid!
We gunnen onze kinderen alles om hun immuunsysteem op een hoger niveau te krijgen en ouderen willen blijven genieten van het leven tot op hoge leeftijd. Hoeveel kunnen we veranderen door aanpassen van onze huidige voeding?

Donderdagavond 24 februari 2011
Start: 19:30 - Eind: ± 21:30
Plaats: Wijkcentrum Holtenbroek
Bachlaan 20
8031 HL ZWOLLE

Info en reserveren: Rotation gezondheid e-mail: info@rotation.eu of tel.: 038 – 46 042 93

Geen opmerkingen: