Translate

donderdag 20 januari 2011

HEALTH & WELL BEING

Rita Schutte,

Schoonheidsspecialiste gespecialiseerd in dermatologie

en eigenaar Sauna & Beauty Hesselerbrug.

Schoonheid komt van binnen.

Sinds 25 september 2009 is zij samen met haar man een saunabedrijf begonnen. Veelzijdigheid in hun bedrijf is wat haar erg interesseert, omdat dit vooral allemaal met gezondheid heeft te maken. Haar doel is, mensen te laten onthaas

ten en zorgen dat men met een voldaan gevoel weer naar huis gaat, want stress is aarts- (schoonheids-) vijand nummer één.

Zij heeft een opleiding tot schoonheidsspecialist en een vervolgopleiding dermatologie afgerond.

Het beroep van schoonheidsspecialist is in een hoger aanzien komen te staan, nu er steeds meer behoefte is aan gedegen advies over lichaamsverzorging. De tijd dat er alleen over make-up werd gesproken ligt inmiddels ver achter ons. De vakopleiding Schoonheidsspecialist is dan ook zeer breed. Ze zal het hebben over de eigenschappen van de huid en ons celweefsel, hoe u behandeld kunt worden tegen overbeharing en acne, geeft u voedingsadviezen en wat nog meer......? Dat wil ze u graag vertellen!

Gideon Springer NMD.

Komt uw gezondheid op de eerste plaats?

Tijdens het tweede deel van de avond zal aandacht besteden worden aan: Voeding en gezondheid!

We gunnen onze kinderen alles om hun immuunsysteem op een hoger niveau te krijgen en ouderen willen blijven genieten van het leven tot op hoge leeftijd. Hoeveel kunnen we veranderen door aanpassen van onze huidige voeding?

Donderdagavond 27 januari 2011

Start: 19:30 - Eind: ± 21:30

Plaats: Wijkcentrum Holtenbroek

Bachlaan 20

8031 HL ZWOLLE

Info en reserveren: Rotation gezondheid, e-mail: info@rotation.eu of tel.: 038 – 46 042 93

Geen opmerkingen: