Translate

zondag 2 juni 2013

Lifestylefair op de Kasteelhoeve

Op zondag 16 juni bent u van harte welkom bij de Lifestylefair te IJhorst. Van 11:00 – 18:00 uur verwachten wij u graag op de Kasteelhoeve. Kom en geniet van het buitenleven op één van de oudste hoeves uit de omgeving.


Speciaal voor deze dag is topchef Jarno Eggen van het met één Michelin ster bekroonde restaurant de Groene Lantaarn aanwezig om zijn kooktalenten ten toon te spreiden. De heer Hauck laat u een selectie uit zijn nieuwste oogst proeven en er staat een ruime selectie nieuwe wijnen uit de gehele wereld voor u klaar om gekeurd te worden. Bijzonder, proef onder anderen de schitterende Ecologische wijnen van het Spaanse huis Cerron. Verder bieden wij u een gevarieerd aanbod van producten die het beste uit het leven halen. Van het revolutionaire voedings- en lifestyle concept van Rotation Gezondheid tot de laatste Shoebox mode, we hebben het allemaal in huis.

De buitenactiviteiten vinden plaats in de zeer stijlvol ingerichte beeldentuin. Kunstenaars zijn aanwezig om over hun werken uitleg te geven. Het geheel wordt muzikaal omlijst door de band What's up.

De entree bedraagt € 5,00 per persoon. Bij een bestelling van 12 flessen wijn ontvangt u de entree van maximaal 2 personen retour.

Het zwembad en het speeltuintje van de Kasteelhoeve zijn voor uw kinderen geopend!

Wij zien u graag op 16 juni om samen met u de zomer in te luiden.

Meld u aan via info@kasteelhoeve.nl of telefonisch 0522 – 442828

Geen opmerkingen: