Translate

dinsdag 16 december 2008

Health and well-being Education Series

Preventief onderzoek geen overbodige luxe!

De uitkomst van internationaal onderzoek betreffende hart- en vaatziekten wijst uit dat één op de drie mensen vroegtijdig sterft aan de gevolgen van deze ziekten die iedereen kan ontwikkelen, maar meestal onopgemerkt blijft tot het eerste hart- of herseninfarct optreedt. Internationaal onderzoek toont tevens aan dat de fatale gevolgen in 90% van de gevallen zijn te voorkomen.

Donderdag 8 januari 2009 organiseren Vasculex en JuicePlus+ een lezing over preventief onderzoek naar het menselijke vaatstelsel, onder ander d.m.v. echografie van de hals/ buikslagaders, Cardioscan/Dyna-Vision en BIA-meting. Rudi de Munck algemeen directeur van Vasculex zal het hebben over het hoe en waarom van deze preventieve onderzoeken.
Hierna krijgen we van JuicePlus+ een videopresentatie te zien waarin dokter Janet Roberto MD verteld over wat is en waarom goede voeding.
De lezing wordt georganiseerd door Rotation Gezondheid praktijk voor Radionica en Orthomoleculairevoeding uit Zwolle. Bijwonen van de lezing is gratis na (i.v.m. het aantal plaatsen) aanmelding via
info@rotation.eu. Vermeld hierbij wel degene die u heeft uitgenodigd.

Datum: Donderdagavond 8 januari 2009
20.00 uur tot 21.30 uur

Plaats: Cultureelcentrum De Stolp
Violierenplein 101
7329 DR Apeldoorn

Geen opmerkingen: