Translate

woensdag 24 juli 2013

Landelijke Gezondheid Presentatie

U bent van harte welkom op de Juice PLUS+ presentatie "Be Independent"
Een presentatie voor iedereen die zelf gezondheid hoog in het vaandel heeft staan en daarbij anderen willen helpen en een inkomen mee op willen bouwen.


2013 Trend 1 De veranderende Economie
Stijgende werkloosheid, financiële zekerheden vallen weg.
Behoefte aan spreiding van financiële risico’s door meerdere
inkomsten, pensioenaanvulling, extra inkomen neemt toe.

2013 Trend 2 De Gezondheidszorg gaat achteruit.
Stijgende kosten gezondheidszorg, stijging eigen bijdrage, kwaliteit achteruit. Leefstijl verandering ter preventie wordt noodzaak.
We zullen moeten gaan investeren in onze lichamelijke en financiële gezondheid om onze levenskwaliteit veilig te stellen!
Ons Be Independent Programma in samenwerking met de wereldmarktleider in preventieve voeding biedt een oplossing voor beide behoeften van (bijna) alle mensen.

U wordt van harte uitgenodigd kennis te komen maken met ons bedrijf, onze missie en ons unieke Juice Plus+® Healthy Steps concept. Vanwege de grote groei van ons bedrijf zijn we dringend op zoek naar betrouwbare businesspartners die met ons mee willen groeien. Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.
We starten om 11.00 uur en 12.30 uur is de presentatie klaar. Alle ruimte om in de middag bijvoorbeeld een boulevardje te pakken in Scheveningen!! :)



Vermeld wel je naam en aantal personen

Geen opmerkingen: